Halloween

THIS IS HALLOWEEN!

29 oktober is het zover!

Halloween is here and bigger than ever!

Wijk Geuzenvelden en de Halloween-specialisten van Liglinister hebben de handen in elkaar geslagen om jullie de meest onvergetelijke Halloween te bezorgen!

 

Kid friendly trick or treat – 15.30u

Op 29 oktober tussen 15u30 en 18u wordt er speciaal voor de kinderen een moment ingelast waarbij ze bij huizen in de wijk Geuzenvelden kunnen Trick or Treat-en. 
De kinderen worden als startpunt verwacht in het Geuzenhofke, Akkerlaan 1A waar ze kennis zullen maken met het mysterie van Kapitein Isidoor. Hierna kunnen zij in de straten Akkerlaan-Beemdenlaan-Geuzenveldenstraat-Seringenlaan aanbellen bij élk huis waar een trick or treat poster hangt, voor een trick. Or Treat!
Bovendien kunnen ze tijdens de wandeling doorheen de wijk stemmen op de best versierde huizen. Deze ontvangen tenslotte op het einde van de Halloween-week een prijs!

 

Halloween Town – 18.00u

Nieuw dit jaar is het unieke Halloween Town!

Ons bloedeigen Halloweendorp waar de zombiewalk vertrekt. Maar, hier is veeeel meer te doen dan enkel de start van een wandeling! Zo zijn er enkele klassieke Halloweenspelen te vinden, worden er live zombies getransformeerd, kan je de gruwelijkste gerechten eten en zelfs een volledige Halloween photobooth (kind- en diervriendelijk).
Halloween town is een uniek concept, boordevol traditionele Halloweenactiviteiten en bezienswaardigheden dat verzorgd wordt door onze Halloween experts van Liglinister. 

Halloween town opent op 18u en sluit om middernacht. 
Akkerlaan 1A – 2900 Schoten

 

Creepy Catwalk – 19.00u

Op grote aanvraag organiseren we dit jaar een wedstrijd voor de best verklede griezels (jong en oud).
Vanaf 19u opent onze creepy catwalk waar alle aanwezigen live kunnen stemmen op de best verklede personen van de avond.
Heb jij die super awesome Halloween outfit en wil je deze graag tonen aan onze jury en aanwezigen? Ben je overtuigt dat jouw skills onze harten kunnen veroveren en je met de mooie eerste prijs kan gaan lopen?

Aarzel dan niet en zorg voor jouw aanwezigheid in het Geuzenhofke vanaf 19u!

Agenda:
18-19u: Inschrijven catwalk aan de rode loper te Akkerlaan 1A – Schoten
19u: Start catwalk
20u: Prijsuitreiking 

 

Zombiewalk – 20.00u

Wat houdt dit in?
Onze zombiewalk is een (gratis) gezellige wandeling als levende doden (je weet wel, die Walkers van The Walking Dead enzo) doorheen de Schotense straten. 
De wandeling is voorzien van diverse tussenstops met entertainment. Wij werken hiervoor samen met Liglinister en meer dan 10 scare actors.

Het is de bedoeling dat je zelf verkleed naar het Geuzenhofke komt – Akkerlaan 1A waar de wandeling vervolgens om 20u vertrekt richting Akkerlaan -> Beemdenlaan -> Sluizenstraat -> Villerslei -> Kuipersakkerstraat -> Akkerlaan 1A.

Opgepast! De zombie walk mag (of zou ik durven zeggen, moet) overdreven zijn! Versier jezelf, je partner, je kind, de hond, … . En geniet van de wandeling, de entertainment onderwege en de algemene griezelsfeer. Het zal on-ver-ge-te-lijk worden!

 

 

Bekijk onze verzonden nieuwsbrief hier

-> Nieuwsbrief Oktober