Jaarkalender

Geplande activiteiten

10 APRIL 2022 - Paasactiviteit

Tijdens onze Paasraap krijgen de kindjes van de wijk de mogelijkheid om in hun zelfgemaakte paasmandje eitjes te gaan rapen op het speelpleintje van het Geuzenhofke.

20 MEI 2022 - Feest in wijk Geuzenvelden

Even iets komen drinken, een spelletje spelen, even bijpraten. Dit kan in ons eerste café op vrijdagavond 20 mei 2022 vanaf 19u00. Breng je humeur mee, een spelletje, je buren en kom je amuseren in het Geuzenhofke !

12 JUNI 2022 - Opendeurdag en kinderrally

Ondertussen een grote traditie onze wijk! In de voormiddag wordt er een fijne kinderrally georganiseerd waarbij kinderen spelletjes kunnen spelen doorheen heel de wijk.
Tijdens de opendeurdag zelf kan je genieten van lekkere maaltijden door onze keuken bereid en bestaat er de mogelijkheid om het lidmaatschap voor de uitleendienst te vernieuwen.

10 JULI 2022 - Buurlijk Verkopen

Heb je nog dat kleedje liggen dat je toch niet meer aandoet, dat schilderij dat je van de schoonmoeder gekregen hebt, maar eigenlijk écht niet mooi vindt? 10 juli is de ideale moment om jouw ecologische voetafdruk te verkleinen en anderen mensen die vreugde te gunnen van die mooie "pronk" stukken tijdens onze garageverkoop Zet je garage open, neem een tafel en wat stoelen en verkoop gezellig je oude spullen vlak voor je deur !  Maak van de gelegenheid gebruik om je buren wat beter te leren kennen en wie weet gewoon te ruilen ipv te kopen en te verkopen !  Natuurlijk sluiten we af met een gemoedelijk samenzijn en een drankje !

4 OKTOBER 2022 - Bedrijfsbezoek Imatex

Leer de bedrijven in je directe omgeving kennen. Sluit aan bij een rondleiding in en om het bedrijf Imatex in de Sluizenstraat ! om 16u00 - inschrijven binnenkort mogelijk

29 OKTOBER 2022 - Halloween en zombiewalk

Sinds enkele jaren is Halloween een gekend fenomeen geworden binnen onze wijk (en omstreken). Hierbij gaan kinderen van huis tot huis trick-r-treaten en wordt er 's avonds een hele zombiewalk georganiseerd.

3 DECEMBER 2022 - Sinterklaas in de wijk

Ieder jaar mogen wij het hoog bezoek verwachten van de goede Sint, de goed heilige man, die de brave kindjes in de wijk komt opzoeken.

14 JANUARI 2023 - Nieuwjaarsdrink

Sinds enkele jaren nodigt het bestuur in het begin van het jaar alle wijkbewoners uit op een nieuwjaarsdrink. Tijdens deze gezellige bijeenkomst binnen en buiten het Geuzenhofke kunnen alle wijkbewoners, geburen en genodigden samen een glas heffen op het nieuwe jaar.

Onze overige activiteiten

Spelletjesavond

Onze spelletjesavond is een relaxte avond van plezier en samenzijn. Vanuit de wijk worden er verschillende leuke gezelschapsspelen voorzien voor jong en oud (Black Stories, Rummikub, en meer!)

Buurlijk delen

Nieuw is het buurlijk delen. Dit is een gezellig samenzijn met onze buren met eten, drinken en een nieuwe 'uitleenkast'.