Jaarkalender

11 januari 2020 - Nieuwjaarsdrink

Sinds enkele jaren nodigt het bestuur in het begin van het jaar alle wijkbewoners uit op een nieuwjaarsdrink. Tijdens deze gezellige bijeenkomst binnen en buiten het Geuzenhofke kunnen alle wijkbewoners, geburen en genodigden samen een glas heffen op het nieuwe jaar.

20 maart 2020 - Spelletjesavond

Dit jaar organiseren we de tweede editie van onze spelletjesavond. Onze spelletjesavond is een relaxte avond van plezier en samenzijn. Vanuit de wijk worden er verschillende leuke gezelschapsspelen voorzien voor jong en oud (Black Stories, Rummikub, en meer!)

17 mei 2020 - Opendeurdag en kinderrally

Ondertussen een grote traditie onze wijk! In de voormiddag wordt er een fijne kinderrally georganiseerd waarbij kinderen spelletjes kunnen spelen doorheen heel de wijk.
Tijdens de opendeurdag zelf kan je genieten van lekkere maaltijden door onze keuken bereid en bestaat er de mogelijkheid om het lidmaatschap voor de uitleendienst te vernieuwen.

5 juli 2020 - Buurlijk delen

Nieuw sinds dit jaar is het buurlijk delen. Dit is een gezellig samenzijn met onze buren met eten, drinken en een nieuwe 'uitleenkast'.

24 oktober 2020 - Halloween en zombiewalk

Sinds enkele jaren is Halloween een gekend fenomeen geworden binnen onze wijk (en omstreken). Hierbij gaan kinderen van huis tot huis trick-r-treaten en wordt er 's avonds een hele zombiewalk georganiseerd.

5 december 2020 - Sinterklaas

Ieder jaar mogen wij het hoog bezoek verwachten van de goede Sint, de goed heilige man, die de brave kindjes in de wijk komt opzoeken.