Jaarkalender

Geplande activiteiten

Zondag 14 JANUARI 2024 - Nieuwjaarsdrink van 14u00 tot 18u00

Het wijkbestuur nodigt al de inwoners van wijk Geuzenvelden op de jaarlijkse nieuwjaarsdrink vanaf 14u met een hapje en een drankje. Welkom !

Zaterdag 9 MAART 2024 - Gezelschapspelen vanaf 14u

Even iets komen drinken, een spelletje spelen, even bijpraten. Dit kan op onze gezelschapspellendag vanaf 14u00. Breng je humeur mee, een spelletje, je buren en kom je amuseren in het Geuzenhofke !

Zondag 2 JUNI 2024 - Opendeurdag en kinderrally

Ondertussen een grote traditie onze wijk! In de voormiddag wordt er een fijne kinderrally georganiseerd waarbij kinderen spelletjes kunnen spelen doorheen heel de wijk.
Tijdens de opendeurdag zelf kan je genieten van lekkere snacks door onze keuken bereid en bestaat er de mogelijkheid om het lidmaatschap voor de uitleendienst te vernieuwen.

Zondag 7 JULI 2024 - Buurlijk Verkopen - Garageverkoop

Heb je nog dat kleedje liggen dat je toch niet meer aandoet, dat schilderij dat je van de schoonmoeder gekregen hebt, maar eigenlijk ├ęcht niet mooi vindt? Onze garageverkoop is dan de ideale moment om jouw ecologische voetafdruk te verkleinen en anderen mensen die vreugde te gunnen van die mooie "pronk" stukken. Zet je garage open, neem een tafel en wat stoelen en verkoop gezellig je oude spullen vlak voor je deur !  Maak van de gelegenheid gebruik om je buren wat beter te leren kennen en wie weet gewoon te ruilen ipv te kopen en te verkopen !  Natuurlijk sluiten we af met een gemoedelijk samenzijn en een drankje !

Zaterdag 26 OKTOBER 2024 - Halloween

Sinds enkele jaren is Halloween een gekend fenomeen geworden binnen onze wijk (en omstreken). Hierbij gaan kinderen van huis tot huis trick-r-treaten.

Zaterdag 1 DECEMBER 2024 - Sinterklaas in de wijk

Ieder jaar mogen wij het hoog bezoek verwachten van de goede Sint, de goed heilige man, die de brave kindjes in de wijk komt opzoeken.

Onze overige activiteiten

Zondag 25 AUGUSTUS 2024 - Verrassingsactiviteit

Laat je mee voeren met ons bestuur op een nog onbekende bestemming !